Palanggan Mimiti

Penjualan anu disaluyukeun pikeun anjeun sareng modél manajemén tiasa ngamaksimalkeun pangunjung pelanggan heula.

tanaga ahli

Fokus kana R&D sareng produksi mesin, pasar mikawanoh produk anu saé!

maju

Ngenalkeun peralatan produksi anu maju sareng manajemén ilmiah pikeun mastikeun kualitas produk.

Saatos-Penjualan

Tim jasa saatos-penjualan profesional ngabagjakeun telepon anjeun 24 jam sareng méréskeun masalah anjeun dina waktosna.
_

Tentang Kami

Saha Urang Dupi?

Guangzhou Smart Tech Technology CO., LTD produsén propésional ngahijikeun peralatan R & D, produksi, penjualan saatos penjualan. Perusahaan tiasa ngarancang sareng nyayogikeun sababaraha rupa pakakas dumasar kana kabutuhan konsumén. Sistem jasa purna jual anu pangsaéna tiasa nawiskeun nasabah kalayan dukungan teknis anu komprehensif sareng jasa kalayan gampang sareng gancang. Kusabab pendirian di jero organisasi, saluyu sareng poin biaya anu terjangkau, téknologi tangguh, téknologi anu saé, sareng jasa purna jual anu saé, kami nampi pujian bulat ti seueur pabrik sareng ahli. Saatos pamekaran sareng pamekaran anu teras-terasan, ayeuna urang gaduh unit koperasi anu cekap nalika ngagunakeun nagara Dimana waé sareng hubungan koperasi anu saé. Tujuan jangka panjangna kedahna pikeun ngembangkeun peralatan produksi anu dipercaya pikeun nyumponan pasaratan pabrikan domestik sareng asing.

Kamitanaga ahliTim!

_

Proyék urang

Naon Urang Naha?

Kami gaduh
Masker Ngadamel Mesin
_

Klién urang

Saha Anu Nyugemakeun?

_

Taros Kami

Dimana anjeun mendakan Kami?

alamat:

445 E Ring Rd, Shi Qiao, Panyu District, Guangzhou, Provinsi Guangdong, Cina






en English
X