Naha anjeun ngagaduhan Pertanyaan?

_

Punten baca patarosan dibawah ieu sareng upami anjeun teu tiasa mendakan waleran anjeun, punten kirimkeun patarosan anjeun, kami bakal ngajawab anjeun gancang-gancang.

FAQ

Pangetahuan dasar topéng

Prinsip kerja masker saringan hawa, atanapi topéng saring pikeun singget, nyaéta ngantepkeun hawa anu ngandung zat bahaya ngalangkungan bahan saringan topéng pikeun mekar teras dihirupan.

Masker suplai hawa ngarujuk kana sumber hawa bersih anu diisolasi tina zat ngabahayakeun, anu dikirim ka nyanghareupan jalma ngalangkungan kateter kana topéng pikeun napas ngalangkungan tindakan kakuatan sapertos kompresor udara sareng alat botol gas dikomprés.

Topeng panyaring mangrupikeun katégori anu seueur dianggo dina padamelan sadidinten. Métode sareng kaayaan pamilihan panggunaan topéng sapertos kitu dijelaskeun sacara rinci di handap. Struktur topéng tapis kedah dibagi kana dua bagian, hiji mangrupikeun badan utama topéng, anu tiasa dipahami sacara sederhana salaku rak topéng; anu sanésna mangrupikeun bagian bahan saringan, kalebet katun saringan pikeun pencegahan lebu sareng nyaring kimia pikeun Boks antivirus sareng sajabana ngagunakeun jinis awak topéng anu sami. Nalika panyalindungan lebu diperyogikeun di lingkungan damel lebu, pasangkeun sareng katun Filter anu cocog, janten anjeun nganggo masker debu; nalika anjeun kedah ngalakukeun anti-virus dina lingkungan toksik, ngaganti katun saring sareng kotak saringan kimia anu aya dina alat, janten éta janten topéng anti-virus atanapi numutkeun kabutuhan Karya anjeun nyayogikeun anjeun langkung seueur kombinasi.

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika nganggo masker?

Perkenalan singget tina bahan saring topéng
Bahan saringan topéng pelindung biasana dibagi kana dua kategori, nyaéta debu-buktina sareng anti-virus. Peranna nyaéta nyerep aerosol anu ngabahayakeun, kalebet lebu, haseup, halimun, gas toksik sareng uap toksik, sareng sajabana, ngalangkungan bahan saringan, ngahalangan tina dihirupan ku jalma.
Pamakéan masker
Sacara umum, topéng kedah ukuran anu pas sareng cara ngagem kedah leres supados topéng janten épéktip. Topéng di pasar umumna dibagi kana dua jinis, segi opat sareng bentuk cangkir. Topeng segi opat kedah ngagaduhan struktur sahenteuna tilu lapis kertas pikeun ngajagi. Pamaké kedah mencét kawat dina topéng ngalawan sasak irung, teras nyebarkeun sakumna topéng sapanjang jambatan irung pikeun nunjukkeun épéktipitasna. Hayu murangkalih nganggo topéng bedah segi opat kusabab éta henteu bentukna tetep, sareng upami dihijikeun leres, éta tiasa nyocogkeun sareng raray budak. Topéng ngawangun cangkir kedah mastikeun yén topéng ngagaduhan kapadetan anu cekap saatos dipasang dina raray, supados hawa moal bocor nalika dihirup janten épéktip. Nalika nganggo topéng ngawangun cangkir, tutupkeun topéng nganggo dua panangan sareng cobian tiupkeun hawa. Pariksa naha aya kabocoran hawa tina ujung topéng. Upami topéng henteu ketat, anjeun kedah nyaluyukeun posisina teras ngagemna.

Naon produk tina lawon non-anyaman?

Panyekel pakai

Produk médis sanés tenun mangrupikeun tékstil médis sareng higienis anu didamel tina serat kimia kalebet poliéster, poliamida, PTFE, polipropilén, serat karbon sareng serat gelas. Kaasup masker disposable, pakean pelindung, gown bedah, gowns isolasi, jaket lab, topi perawat, topi bedah, topi dokter, kantong bedah, kantong bersalin, kit pertolongan pertama, popok, sarung bantal, sprei, tutup duvet, tutup sapatu sareng anu sanésna bahan médis. Dibandingkeun sareng katun médis tradisional anyaman tekstil médis, lawon nonwoven médis ngagaduhan ciri panyaring tinggi baktéri sareng lebu, tingkat inféksi bedah anu handap, disinféksi sareng sterilisasi anu merenah, sareng gampang dicampur bahan-bahan sanés. Produk médis sanés anyaman, salaku barang anu tiasa dianggo, henteu ngan ukur merenah dianggo, aman sareng higienis, tapi ogé sacara efektif nyegah inféksi baktéri sareng inféksi iatrogenik. Di Cina, investasi dina industri médis sareng kaséhatan parantos ngahontal langkung ti 100 milyar yuan, dimana total nilai kaluaran produk saniter sareng bahan parantos ngahontal 64 milyar yuan, sareng berkembang dina arah anu beragam.

Tepung kantong cangkéng

Kantong tipung didamel tina lawon non-anyaman anu enteng, ramah lingkungan, tahan beueus, napas, fleksibel, tahan seuneu, henteu toksik, henteu ngairitasi, sareng didaur ulang. Éta mangrupikeun produk anu diakui sacara internasional sareng ramah lingkungan anu ngajagi ékologi bumi. Dianggo dina bungkus alit sababaraha jinis mi mie, sapertos: tipung gandum, tipung jagong, tipung soba. Sangu, sareng sajabana ieu produk lawon anu henteu dianyam dicitak ku cai sareng tinta, éndah sareng anggun, warna anu jelas, henteu toksik, henteu bau sareng henteu volatil, langkung ramah lingkungan sareng bersih dibandingkeun percetakan tinta, sareng sapinuhna minuhan lingkungan syarat panyalindungan jalma modéren. Kusabab kualitas anu tiasa dipercaya, harga terjangkau sareng umur jasa anu panjang. Spésipikasi anu utami nyaéta 1 kg, 2.5 kg, 5 kg, 10 kg sareng spésifikasi tas cangkir mi mi, béas bungkus, jsb.

Kantong balanja pantun

Kantong non-anyaman mangrupikeun produk héjo, tangguh sareng awét, éndah penampilanna, saé dina breathability, tiasa dianggo deui, tiasa dicuci, pariwara anu tiasa dicetak, tandana, panggunaan jangka panjang, cocog pikeun perusahaan naon waé, industri mana waé salaku iklan, hadiah. Konsumén kéngingkeun kantong anu sanés anyaman nalika balanja, sareng padagang kéngingkeun iklan anu teu katingali, anu pangsaéna ti dua dunya, janten kaén anu henteu dianyam janten beuki populér di pasar.
Produkna didamel tina lawon anu henteu dianyam. Mangrupikeun generasi anyar bahan ramah lingkungan. Éta kalembaban-buktina, napas, fleksibel, enteng, henteu kaduruk, gampang terurai, henteu toksik sareng henteu ngairitasi, euyeub warnana, murah harga, sareng didaur ulang. Bahanna tiasa diuraikan sacara alami saatos 90 dinten di luar, sareng ngagaduhan umur jasa dugi ka 5 taun di rohangan. Éta henteu-toksik, henteu bau sareng henteu aya sésa-sésa zat nalika diduruk, janten éta moal ngotorkeun lingkungan sareng diakui sacara internasional salaku produk anu ramah lingkungan anu ngajagi ékologi planét.

Kaunggulan mesin pembuatan topéng

1. Pamakéan las ultrasonik ngaleungitkeun kabutuhan benang jarum, ngahémat masalah sering parobahan benang jarum, teu aya gabungan thread rusak tina jahitan benang tradisional, sareng geser lokal sareng panyegelan tékstil. Jahitan ogé maénkeun peran hiasan. Éta ngagaduhan caket anu kuat, tiasa ngahontal pangaruh tahan cai, émosina jelas, épék relief langkung tilu diménsi dina permukaan, gancang digawé gancang, épék produk anu saé sareng kageulisan luhur; kualitas dijamin.

Kadua, panggunaan pengolahan ultrasonik sareng roda waja khusus, ujung segelna henteu rengat, henteu nganyenyeri ujung lawon, sareng teu aya burr, fenomena ngagulung.

3. Teu diperyogikeun preheating salami manufaktur, sareng operasi teras-terasan dimungkinkeun.

Kaopat, operasina saderhana, henteu béda jauh sareng cara operasi mesin jahit tradisional, pagawé tukang ngaput biasa tiasa beroperasi.

5. béaya rendah, 5-6 kali langkung gancang tibatan mesin tradisional, épisiensi tinggi.

Iraha anjeun kedah ngarobih topéng?

1. Topéng dikontaminasi ku benda asing sapertos noda getih atanapi titisan
2. Pangguna ngaraos résistansi napas janten langkung ageung
3. topéng rusak
4. Katun panyaring debu-buktina, nalika topéng caket kana pameunteu pangguna, nalika pangguna raos seueur résistansi napas, éta hartosna yén katun saringan pinuh ku partikel debu sareng kedah diganti
5. Nalika kotak saringan anti-virus sareng topéng aya hubungan caket sareng panto pangguna, nalika pangguna ngambeu racun, éta kedah diganti ku topéng énggal. Sirkulasi getih mukosa irung kuat pisan.

N95 Topeng

Kaunggulan tina masker tilepan

Mesin topéng tilepan mangrupikeun mesin anu aktip pikeun produksi awak topéng tilepan. Ngagunakeun téknologi ultrasonik, mesin tilepan masker ngabeungkeutkeun 3 dugi 5 lapisan lawon nonwoven PP, karbon sareng bahan saringan anu diaktipkeun, sareng neukteuk awak topéng tilepan, anu tiasa diolah 3M9001, 9002 sareng badan topéng anu sanés.
Mesin topéng tilepan béda-béda numutkeun bahan aslina anu dianggo, sareng topéng anu dihasilkeun tiasa ngahontal spésifikasi anu béda sapertos FFP1, FFP2, N95, sareng sajabina. Ceuli talina mangrupikeun lawon anu henteu dianyam, anu ngajantenkeun nguping anu nguping teu raoseun , lawon tapis topéng Lapisanna ngagaduhan pangaruh nyaring anu hadé, sampurna saluyu sareng bentuk rupina Asia, sareng tiasa diterapkeun kana konstruksi, pertambangan sareng padamelan anu kacida polutanna.

Parameter téknis tina mesin topéng tilepan

1. kontrol aktip PLC, cacah aktif ku tilepan mesin topéng.
2. Alat pangaturan saderhana pikeun mesin topéng tilepan, gampang pikeun ngarobih bahan.
3. kapang nyoko kana metodeu ékstraksi sareng ngagantian. Mesin topéng tilepan tiasa gancang ngagentos kapang sareng ngahasilkeun sababaraha jinis topéng.
4. Mesin topéng tilepan didamel tina alloy aluminium, anu geulis, kokoh sareng henteu keyeng.
5. Anjog tuangeun sareng nampi pakakas.
6. Mesin topéng tilepan ngagaduhan stabilitas tinggi sareng tingkat kagagalan anu handap.

Tips pikeun ngagem topeng N95

Mesin topéng N95 ngingetan ka anjeun: entong macét nalika topéng N95 dicabut. Melu topéng N95 ti luar ka jero. Ati-ati ulah ngantep leungeun anjeun némpél kana jero topéng nalika ngalipetna. Pék tisu atanapi saputangan anjeun ogé kanggo waktos salajengna. Topeng N95 kedah diberesihan sareng didesinféksi unggal dinten. Boh topéng kasa sareng topéng filter hawa tiasa didesinféksi ku manaskeun. Saatos nyeuseuh ku cai bersih, ngagantung dina panonpoé.

Ngeunaan topeng N95

Topeng N95 lahir dina periode khusus "SARS". Aranjeunna parantos lulus sertifikasi NIOSH di Amérika Serikat sareng sertifikasi FFP2 di Éropa. Aranjeunna ngagaduhan tingkat panyalindungan anu luhur ngalawan panyakit tepa pernapasan. Nanging, topéng N95 langkung kandel, gaduh engsel anu teu tiasa napas, sareng gaduh panyandakan anu cukup handap. Umumna, éta ngan ukur dianggo nalika dokter ngadiagnosa sareng ngubaran panyakit anu kacida tepa. Perlindungan umum pikeun jalma anu séhat henteu diperyogikeun. Topéng jenis ieu mangrupikeun salah sahiji 9 topéng anti partikuler anu disahkeun ku NIOSH (National Institute of Occupational Safety and Health). "N" hartosna henteu cocog pikeun partikel anu berminyak (haseup berminyak anu dihasilkeun ku cara masak mangrupikeun bahan partikel anu berminyak, sareng titik-titik anu dihasilkeun ku jalma anu nyarios atanapi batuk henteu berminyak); "95" ngarujuk kana nyaring dina kaayaan uji anu ditangtukeun ku NIOSH Épéktipitas ngahontal 95%. N95 sanés nami produk khusus. Salami éta cocog sareng standar N95, sareng produk anu ngalirkeun ulasan NIOSH tiasa disebat topéng "N95"

Ngeunaan topéng cangkir

Bentuk cangkir ngarujuk kana bentuk topéng. Topéng ngawangun cangkir nganggo polipropilén anu henteu toksik, henteu bau, alérgi, henteu ngairitasi, bebas tina zat toksik sareng ngabahayakeun sareng serat gelas salaku bahan baku utami, desain manusiawi, pilihan bahan standar tinggi, pilihan bahan anu kualitas luhur, pangiriman kualitas luhur, ku lemes sareng sapinuhna Filtrasi épisién, anti karacunan low, deodorization, breathable sareng nyaman, higienis, merenah, aman sareng éndah.

Taroskeun ka Kami











en English
X