Mesin Ngabentuk Topéng Otomatis Operasi

Garis produksi topéng otomatis mangrupikeun produksi otomatis tina masker anu tiasa dianggo, utamina kalebet tuangeun coil, tilepan sareng mencét, susukan sasak irung, topéng ngabentuk, motong topéng, tuang tali ceuli sareng las, motong produk réngsé, jst prosés, ngalengkepan sadaya produksi prosés tina bahan baku tina bahan coil dugi ka ékspor topéng bérés. Topéng anu dihasilkeun ngagaduhan kaunggulan maké nyaman, teu aya perasaan tekanan, pangaruh nyaring tina topéng, sareng pas pikeun pameunteu manusa. Bisa dilarapkeun kana médis, éléktronika, pertambangan, konstruksi sareng industri sanés.

gambaran

Description:

Garis produksi topéng otomatis mangrupikeun produksi otomatis tina masker anu tiasa dianggo, utamina kalebet tuangeun coil, tilepan sareng mencét, susukan sasak irung, topéng ngabentuk, motong topéng, tuang tali ceuli sareng las, motong produk réngsé, jst prosés, ngalengkepan sadaya produksi prosés tina bahan baku tina bahan coil dugi ka ékspor topéng bérés. Topéng anu dihasilkeun ngagaduhan kaunggulan maké nyaman, teu aya perasaan tekanan, pangaruh nyaring tina topéng, sareng pas pikeun pameunteu manusa. Bisa dilarapkeun kana médis, éléktronika, pertambangan, konstruksi sareng industri sanés.

Parameter mesin:

barangdata
Gemblengna ukuranana6500mm L x 3500mm W x 1950mm H
Warna luarBodas standar + bodas, teu aya sarat khusus, numutkeun standar ieu
beurat alat< 5000KG Bantalan taneuh < 500KG / m²
kakuatan gawePeralatan 220VAC ± 5% Syarat khusus numutkeun syarat konsumén
hawa dikomprés0.5 ~ 0.7 MPa, laju aliran panggunaan sakitar 300L / mnt
kakuwatan keur ngasilkeun80 ~ 120 pcs / mnt
Lingkungan aplikasiSuhu 10 ~ 35 ℃, kalembaban 5 ~ 35%
Henteu kaduruk, gas korosif, teu aya lebu (kabersihan henteu kirang ti tingkat 10W)
métode produksi1 alat sintésis bahan gulung, 2 alat sintésis produk topéng
kakuatan anu dipeunteun8kw
metoda kontrolPLC + layar toél
laju Pass96% (bahan baku anu henteu nyugemakeun, kecuali pikeun operasi anu henteu leres karyawan)

Detil ngeunaan Mesin:

Operasi Topéng Wajah Bedah Otomatis1

Topéng Wajah Bedah Otomatis Ngadamel Nganteurkeun Mesin2






en English
X