N95 Mesin Masker Tilepan Standar Otomatis

Mesin ieu ngagunakeun ultrasounic pikeun ngahasilkeun topéng tilepan réngsé sacara otomatis. Kaasup fungsi opsional khusus (Las pilem Antifog sareng las kawat irung bolu, pringting) tuang kawat irung, las earloop, tilepan, ngabentuk sareng motong, runtah anu dikempelkeun, ngahasilkeun topéng tiasa réngsé ngan dina hiji mesin. Ngan ukur meryogikeun hiji padamel pikeun beroperasi.

gambaran

aplikasi:

1) Produksi masker datar, docking fléksibel tina sababaraha bentuk awak topeng ngabentuk garis (masker lipet peryogi panyesuaian alat-alat anu pas);
2) Bungkusan sistem henteu dijalankeun, cocog pikeun pasokan médis sareng tanaga gawé sapertos alat médis, masker pameunteu, jaringan, jsb.

Efisiensi garis:

1) Garis ngabentuk awak topéng nyaéta antara 80 ~ 120 pcs / mnt, sareng tungtung tukangna gumantung kana beat hareup.
2) Awak topéng dipencet dina dua bagian, ningkatkeun efisiensi produksi anu hadé

Parameter mesin:

barangdata
Gemblengna ukuranana6500mm L x 3500mm W x 1950mm H
Warna luarBodas standar + bodas, teu aya sarat khusus, numutkeun standar ieu
Ukuran kaén non-anyaman PPw 260mm * 40g; panjangna reel 600mm
Ukuran Filterw 260mm * 30g; panjangna reel 600mm
Ukuran lawon leburw 260mm * 30g; panjangna reel 600mm
Ukuran garis ceuliLebar 3-5mm
Sasak irungGanda strip logam inti 5mm
beurat alat< 5000KG Bantalan taneuh < 500KG / m²
kakuatan gawePeralatan 220VAC ± 5% Syarat khusus numutkeun syarat konsumén
hawa dikomprés0.6 ~ 0.8 MPa, ngagunakeun laju aliran sakitar 300L / mnt
kakuwatan keur ngasilkeun30 ~ 50 pcs / mnt
Lingkungan aplikasiSuhu 10 ~ 35 ℃, kalembaban 5 ~ 35%
Henteu kaduruk, gas korosif, teu aya lebu (kabersihan henteu kirang ti tingkat 10W)
métode produksi1 alat sintésis bahan gulung, 2 alat sintésis produk topéng
kakuatan anu dipeunteun8.5 KW
metoda kontrolPLC + layar toél
laju Pass96% (bahan baku anu henteu nyugemakeun, kecuali pikeun operasi anu henteu leres karyawan)

N95 Mesin Masker Tilepan Standar Otomatis

N95 Standar Otomatis Ngalipat Topéng Mesin2

N95 Standar Otomatis Ngalipat Topéng Nyiptakeun Aliran kerja

Produk N95

Anjeun ogé tiasa resep…






en English
X