Masker Lug Spot Mesin Welder

Bagéan tradisional kana bagéan plastik tina gabungan, nyaéta panggunaan témpél kapasitas organik, henteu ngan ukur mangaruhan penampilan produk, ngahasilkeun produk dina kelas, épisiénsi damel anu handap, sareng pelarut kimia nyababkeun polusi ka lingkungan, mangaruhan kaséhatan manusa. pamekaran sareng panerapan téknologi las ultrasonik parantos ngungkulan masalah di luhur, ngirangan konsumsi énergi, ngajantenkeun las teu aya deformasi, tegas, gampang dioperasikeun, sareng nyandak manpaat ékonomi sareng sosial pikeun pangguna.
Tukang las titik ultrasonik utamina dianggo pikeun ngelas lawon anu henteu dianyam, masker sareng karét dina dua tungtung.

gambaran

Mesin Perkenalan :

Bagéan tradisional kana bagéan plastik tina gabungan, nyaéta panggunaan témpél kapasitas organik, henteu ngan ukur mangaruhan penampilan produk, ngahasilkeun produk dina kelas, épisiénsi damel anu handap, sareng pelarut kimia nyababkeun polusi ka lingkungan, mangaruhan kaséhatan manusa. pamekaran sareng panerapan téknologi las ultrasonik parantos ngungkulan masalah di luhur, ngirangan konsumsi énergi, ngajantenkeun las teu aya deformasi, tegas, gampang dioperasikeun, sareng nyandak manpaat ékonomi sareng sosial pikeun pangguna.
Tukang las titik ultrasonik utamina dianggo pikeun ngelas lawon anu henteu dianyam, masker sareng karét dina dua tungtung.

Parameter Mesin:

barangdata
kakuatan gawe220 ± 5V 50Hz-60Hz
kakuatan input1500w
frékuénsi kaluaran20KHz
Kalayan pola kembangNumutkeun sarat anu khusus
speed ngajalankeunTiasa disaluyukeun
Lebar épéktipNumutkeun sarat anu khusus
hawa ambient-10 ℃ -28 ℃
beurat120KG
Ukuran kotak kayu1300mm (L) × 600mm (W) × 1200mm (H)

Detil ngeunaan Mesin:

Masker Lug Spot Welder Mesin2

Masker Lug Spot Welder Mesin & produk






en English
X